• Alles over Blueberry brillen

Alles over Blueberry brillen

Blueberry glasses beschermen uw ogen tegen blauw licht en UV-straling! 
Wat is blauw licht? Blauw licht wordt uitgestraald door LED's zoals gebruikt in tablets, smartphones, tv en computer of laptop. Dit blauwe licht, onzichtbaar voor het blote oog, is schadelijk voor uw ogen. De BLP LENS technologie beschermt je ogen en filtert het schadelijke blauwe licht.

Koop hier uw Blueberry bril!

Om het gezichtsvermogen te beschermen filtert de BLP Lens technologie de straling van het blauwe licht weg. De glazen zijn bedekt met een reeks lagen van filterend en beschermend materiaal. De glazen en monturen bezitten alle onmisbare kenmerken en de kwaliteit die nodig is voor het comfort en het gebruik van een bril. Deze prestaties werden bovendien getest in een onafhankelijk Frans laboratorium. Het gezichtscomfort is al na enkele seconden merkbaar wanneer u voor een beeldscherm zit.

Werk, recreatie en het algemeen gebruik van beeldschermen houden allemaal verband met blauwlicht. We worden er voortdurend aan blootgesteld. Dit veroorzaakt onmiddellijk symptomen van gezichtsvermoeidheid. Ook volwassenen moeten hun gezichtsvermogen beschermen, zelfs wanneer ze geen gezichtsproblemen hebben of contactlenzen dragen. 

Verkrijgbaar in drie modellen en verschillende kleuren!
De Blueberry bril is verkrijgbaar in de kleuren; zwart, oranje, rood, plum (roze), blauw, havanna, pepermint (turquoise) en lime. De monturen zijn aangenaam te dragen, zijn licht van gewicht en zijn voorzien van flex scharnieren. Ze hebben een 'soft touch' wanneer men ze aanraakt. De Blueberry glasses zijn kraswerend, vuilafstotend, beschermt tegen UV, ontspiegeld, anti reflecterend en gemakkelijk schoon te maken! Bij de bril wordt een praktische etui geleverd. 
 

NU OOK OP STERKTE VERKRIJGBAAR!
De Blueberry Glasses zijn nu ook verkrijgbaar op sterkte in het Vintage en Retro model. De sterktes zijn +0.5, +1.0, +1.5 en +2.0. 


Slaapt u slecht? Probeer een Blueberry bril!
Slaap- en gezichtsstoornissen; het contact met verschillende beeldschermen beïnvloedt het evenwicht van de jongsten. Door het nachtelijke gebruik van beeldschermen verliest men het begrip van tijd waardoor het in slaap vallen langer kan duren en een herstellende slaap kan worden verstoord.

  1. Model L is een trendy, vintage en tijdloos model met een klassieke look. De bril past bij een ronde en ovale gezichten. Het M model is beter geschikt voor gezichten van vierkante vorm.
  2. Model M is chic, elegant en trendy. Het montuur heeft een retrostijl voor een karakter met pit! Verzacht een lange, vierkante of rechthoekige gezichtsvorm. De Vintage L is vorm past beter bij ronde gezichten.
  3. Maat S is een eigentijdse bril met klassieke stijl en popkleuren. Geschikt voor een klein gezicht (ook voor kinderen geschikt) met een fijne neus. De neusbrug blijft goed zitten en verschuift niet.

De Blueberry bril zorgt ervoor dat al bovenstaande problemen voorkomen worden. Met de Blueberry bril zorgt u voor uw ogen!

Heeft u nog vragen over de Blueberry glasses? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk hier alle Blueberry brillen online

Tel.: 0172 - 766045
Mail: info@leukebril.nu 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in