• Betaling & verzending

Betaling & verzending

Leukebril.nu kent de volgende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

OVERBOEKING (VOORUITBETALEN)
U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nummer: NL20ABNA0589005928 & BIC nummer: ABNANL2A, t.n.v.: Timbas B.V. o.v.v. ordernummer.
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

MR. CASH
Betaaloptie voor bestellingen uit België. Met Mr.Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

SOFORT BANKING
Een SOFORTBanking is een directe overschrijving. U maakt gebruik van de vertrouwde gegevens van internetbankieren. U kunt onder andere in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Engeland afrekenen met SOFORTBanking. U ontvangt direct een bevestiging in uw mailbox van debetaling.

REMBOURS
U betaalt rechtstreeks aan de Post NL medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de Post NL medewerker langs komt. Treft de Post NL medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de Post NL medewerker een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog drie weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling.

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 15,-- in rekening. Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.


VERZENDKOSTEN

Bij verzendingen binnen Nederland en België worden vanaf €15,- geen verzendkosten berekend. Onder de €15,- bedragen de kosten €3,95.


VERZENDKOSTEN BUITENLAND
Verzendkosten buiten Nederland en België vanaf € 10,-. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.
Verzendkosten zijn inclusief BTW


LEVERTIJDEN
Leukebril.nu verstuurt uw bestelling binnen 24 uur na betaling bij uw opgegeven afleveradres tijdens werkdagen. U kunt u pakket met 1-2 werkdagen in huis verwachten. Wanneer u kiest voor de betaalmethode 'vooruitbetaling' zal de levertijd langer zijn dan wanneer u kiest voor een Ideal betaling. Uw bestelling zal via GLS worden verzonden. Hiervoor gelden de levertijden van GLS. Mocht u het pakketje niet aan kunnen nemen ontvangt u via GLS een e-mail met een voorstel voor een nieuw aflevermoment. 

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd. 

RETOURNEREN
In uw pakket vindt u een retourlabel om de geleverde goederen naar Leukebril.nu terug te sturen. Plak dit label op uw pakket en breng het bij een GLS ParcelShop punt bij u in de buurt. GLS stuurt het pakket voor u kosteloos naar ons terug.


BESTELLING ZELF AFHALEN
Het is helaas niet mogelijk uw bestelling zelf af te halen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in